söndag 17 juli 2016

Vecka 28 +2,31%

Det som borde varit en lugn arbetsvecka med en lugn helg grumlas lite av all skit som händer i världen. Först en dåre i Frankrike som inte kan köra bil för att sedan höra om någon maktgalen människa som försöker göra statskupp. Vi var lite besvikna för någon månad sedan då vår turkietresa blev inställd, vi valde att inte direkt boka om vårt flyg med just nu är vi ganska nöjda med det beslutet. Vi får se vad so kan erbjudas i stället, kanske Thailand efter nyår då vi aldrig varit där eller så kanske det enda säkra stället är Norrland med sina mygg :) börsen får bestämma :)

När vi tittar på portföljen så blir man lite gladare då den visar upp 2,31% vilket känns riktigt upplyftande. Om nu inte händelser i världen förstör något så kanske vi snart kan komma upp på plus sett på årsbasis.

Veckans händelser

Kvartalsutdelningar från Amasten Holding Pref på 5 sek  och Hemfosa Fastigheter Pref på 2,50 sek samt månadsutdelning från NorthWest Healthcare Propertie Reit på 0,44 sek och nu har vi också passerat 2015 års totala utdelningssumma.

De pengar som kom valde jag att stoppa in i Avance Gas Holding, ett bolag som tagit mycket stryk och rasat i min portfölj men jag har en tro om att det någon gång vänder. Det handlar om uthållighet och att inte behöva pengarna just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar