måndag 4 juli 2016

Vecka 26 +2,04%

Efter förra helgen då midsommar firades i husbilen med goda vänner så var jag inte sugen på att jobba alls. Det blev en ganska kort arbetsvecka och redan torsdag förmiddag var det dags att återigen packa husbilen för en längre helg vid havet. Det är fruktansvärt rofyllt att sitta större delen av dagen med en bra bok och samtidigt kunna lyfta blicken och kunna se havet så långt ögat kan nå och avsluta dagarna med fina solnedgångar.

Detta kanske behövdes då veckan bjöd på en riktigt sorglig måndag. BREXIT var ett faktum och börsen ner över 7%.  Några målade upp allt i svart men några såg också köpläge för att snitta ner ev högre inköpskurs. Det var nog fler som såg köpläge för efter måndagen så har det bara gått uppåt och veckan slutar på +2,04% vilket är bra.
Veckans händelser
Saltängen Property Invest, påfyllning på redan befintligt innehav

Utdelning från Statoil som denna gång delade ut 1,81 sek vilket är något mindre än i februari men redan i augusti kommer en liten höjning. 

Nu hoppas vi bara att inga partiledare säger något dumt under årets almedalsvecka så  att vi får en lugn resa uppåt på veckans börs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar