söndag 19 februari 2017

Vecka 7 -0,03%

Veckan började med att portföljen dök för att sedan stiga och sedan landa på -0,03%. När går upp och ner på detta sätt så känns det extra skönt att bara kunna sitta still och följa med. Det är naturligtvis mer glädjande när portföljen stiger men vid nedgång så önskar man bara att det fanns mer pengar på kontot att stoppa in. Detta för att kunna få fler och mer utdelningar i portföljen. För året ligger vi på +2,67% och detta är fortfarande lite efter OMX30 som ligger på +3,52% för året. Veckan bjöd också på en utdelning och ett köp.

Utdelning
Månadsutdelningen kom in från NorthWest Healthcare Properties REIT på 0,45 sek och vi är nu uppe i 1,53% i direktavkastning för 2017.

Köp
I veckan kom också ett nytt bolag in i portföljen till kursen 58,70 sek. Resurs Holding verkar inom bank och finans och har en direktavkastning på 5,77%

Min vecka
En helt ok vecka jobbmässigt men en del intressanta möten och kvällstid var det bara 2 möten vilket kändes helt ok. Veckan avslutades med ett race på stan med goda vänner och lördagen blev därefter, en dag på soffa. Söndagen avslutas med familjemiddag med barn och barnbarn :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar