söndag 12 juni 2016

Vecka 23 -1,86%

4-dagars vecka på jobbet och det känns alltid att som att man skall hinna lika mycket trots att en dag försvann. Det blev en massa möten både dagtid och kvällstid och när helgen kom så var även den fylld av aktiviteter. Skall inte klaga när man har goda vänner som vill umgås och äta gott men nu vill man jaga lite ledig fritid så att man hinner se lite EM-fotboll :) och helgen är fortfarande inte slut.

När det gäller portföljutvecklingen denna vecka så var det ingen upplyftande syn, -1,86% var en dålig start på första sommarmånaden. Vad nästa vecka har att ge återstår ännu men det känns som om det kommer fortsätta ner lite då vi har en massa oro i världen och SAS-strejken gör folk nervösa. Lite trist är det då jag annars har en känsla om att större idrottsevenemang brukar skapa lite positiva vibbar på börsklimatet

Veckans händelser

Saltängen property invest är ett nytt bolag som fick plats i portföljen och följer min strategi med att jaga utdelningar. Bolaget är smalt då de bara äger en fastighet men med sina kvartalsvisa utdelningar så passar de in just nu då de ger en årlig direktavkastning på 9,37.

Veckan bjöd tyvärr inte på några utdelningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar